wellbee cliëntportaal

wat is wellbee?
wat is het wellbee cliëntportaal?

Het wellbee cliëntportaal geeft je vanaf de start van de behandeling altijd inzicht in je eigen dossiergegevens, medicatie en afspraken. Samen met je zorgverlener gebruik je wellbee om je behandeling beter en efficiënter te maken. Denk bijvoorbeeld aan het online invullen van vragenlijsten, samen het behandelplan opstellen en samen gebruik maken van online tools zoals e-learning modules.


Hoe het werkt

Met het wellbee cliëntportaal ben je zelf regisseur van je eigen gezondheid. Zodra je inlogt zie je direct wanneer je volgende afspraak is en wat je vandaag moet doen om jouw gezondheid te verbeteren. Je kunt teruglezen wat je zorgverlener samen met jou heeft opgeschreven over je behandeling. Ook vind je bijvoorbeeld labuitslagen en je voorgeschreven medicijnen. Als je tijdens je behandeling hebt afgesproken iets te doen, zoals het bijhouden van een dagboek of het invullen van een vragenlijst, vind je dat bij taken. Ook heb je in wellbee de mogelijkheid om veilig contact op te nemen met je zorgverlener.

  • snel teruglezen wat je met je zorgverlener hebt afgesproken
  • handig inzicht in je vooruitgang
  • taken ontvangen en hierop reageren
  • contact opnemen met je zorgverlener
  • familie of vrienden die meehelpen aan jouw gezondheid toegang geven tot je dossier

download de brochure

download de brochure Download

waarom wellbee

Zorg verlenen is een een-tweetje tussen de cliënt en zorgverlener. Het wellbee cliëntportaal maakt het mogelijk om naast de face-to-face contactmomenten ook digitaal contact te hebben met de cliënt, blended behandelen dus. Taken geven, afspraken maken en samen in het cliëntdossier werken. De cliënt heeft inzicht in zijn eigen gezondheid en kan op ieder moment inloggen in zijn eigen portaal om de vooraf afgesproken doelen te bekijken en taken van de zorgverlener uit te voeren. Heeft de cliënt een vraag, dan kan hij veilig contact opnemen met de zorgverlener.

Goed om te weten: door gebruik te maken van wellbee cliëntportaal haken zorginstellingen tijdig in op de VIPP-subsidieprogramma’s van de het ministerie van VWS en de NVZ.

Meer weten over de filosofie achter wellbee? Download de brochure.

contact

  • Als je al klant bent, neem dan contact op via de klantportal of via je accountmanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp E-mail