sturen doe je liever zelf

signalen direct zelf oplossen

probeer nu!

wellbee dashboard

Volg met wellbee hoe goed jij en je team presteren
  1. overzichtelijke rapportages
  2. signalen zelf direct afhandelen
  3. voorkom correcties achteraf
  4. overzicht in declarabiliteit en productiviteit
direct proberen bel mij terug!

signalen direct zelf afhandelen

Wellbee geeft standaard aan of een primaire diagnose geregistreerd is, checkt op de aanwezigheid van de behandelovereenkomst en verwijsbrief, houdt de looptijd van de behandeling bij en geeft een signaal bij het ontbreken van activiteitenregistratie of verslaglegging. Zo is direct duidelijk welke acties nog open staan, zoals het toevoegen van een verwijsbrief, het invullen van een primaire diagnose of het invullen van ROM. Je kunt de signalen direct afhandelen, zodat corrigeren achteraf niet meer nodig is.

inzicht in declarabiliteit en productiviteit

Je wilt je werk graag goed doen. Daar zijn afspraken over gemaakt binnen je organisatie. In wellbee dasboard kun je precies volgen hoe goed jij en je team presteren. Hoe is het met de bezetting op je afdeling? Wat is de gemiddelde doorlooptijd van je trajecten? Ben je declarabel genoeg? Jij weet het eerder dan je manager!

download productinformatie

waarom wellbee dashboard

Veel zorgorganisaties willen ambulanter werken, minder managementlagen en meer participatie van de cliënt in het zorgproces. Dat leidt voor zorgverleners vaak tot meer registratie en verantwoording achteraf. Dit is een spanningsveld dat medewerkers in de zorg het plezier in hun werk ontneemt. wellbee dasboard laat zien hoe werken vanuit zelforganisatie-principes moet zijn: vriendelijk, gemakkelijk en optimistisch.

Meer weten over de filosofie achter wellbee? Download de brochure.

brochure

Download de wellbee brochure

Brochure aanvraag formulier

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt per mail een link naar de brochure download.

67 keer gedownload

contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp E-mail