digitale ondersteuning in de behandeling

meer regie voor de cliënt

probeer nu!

e-health in wellbee

Digitale ondersteuning in de behandeling
  1. veilig communiceren via de berichtenbox
  2. makkelijk vragenlijsten maken en versturen
  3. online lesmodules voor de cliënt
direct proberen bel mij terug!

efficiënter zorg verlenen met e-health

De zorg van morgen moet innovatief zijn. Want jij wilt graag tijd over houden om échte zorg te bieden. Met de inzet van e-health lesmodules, vragenlijsten en online communicatie via wellbee richten we blended care efficiënt voor je in. Samen met je cliënt kijk je wat thuis en online gedaan kan worden om aan de eigen gezondheid te werken. Zo kun je de tijd in de behandelkamer samen zo goed mogelijk benutten.

Wellbee is jouw persoonlijke, gebruiksvriendelijke assistent om betere gezondheidszorg te leveren. Met de e-health modules binnen wellbee maken we communiceren, leren en meten makkelijker. Deel veilig en makkelijk behandelinformatie via de berichtenbox, laat cliënten e-health modules volgen die het behandelproces ondersteunen en meet de effectiviteit van de behandeling met ROM of PROMs vragenlijsten.
download productinformatie

waarom wellbee e-health

E-health, onmisbaar voor de zorg van morgen. E-health is het toepassen van moderne informatie- en communicatietechnologieën om behandelaren in de gezondheidszorg te ondersteunen en de behandeling te verbeteren. Door digitale ondersteuning in de zorg slim in te zetten, kunnen zorgverleners een stuk efficiënter werken. Cliënten krijgen met e-health inzicht in hun gezondheid en tools aangereikt voor zelfmanagement. E-health biedt hen daardoor meer regie op hun eigen gezondheid en behandeling.

Medicore werkt continu aan het doorontwikkelen en verbeteren van de wellbee zorgverleners- en cliëntportalen. Voor een aantal van de genoemde functionaliteiten is Medicore op dit moment volop aan het ontwikkelen.

brochure

Download de wellbee brochure

Brochure aanvraag formulier

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt per mail een link naar de brochure download.

67 keer gedownload

contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp E-mail