e-health

digitale ondersteuning in de behandeling

vraag demo aan
e-health in wellbee

Meer regie voor de cliënt

  • veilig communiceren via de berichtenbox
  • makkelijk vragenlijsten maken en versturen
  • online lesmodules voor de cliënt

direct proberen

efficiënter zorg verlenen met e-health

De zorg van morgen moet innovatief zijn. Want jij wilt graag tijd over houden om échte zorg te bieden. Met de inzet van e-health lesmodules, vragenlijsten en online communicatie via wellbee richten we blended care efficiënt voor je in. Samen met je cliënt kijk je wat thuis en online gedaan kan worden om aan herstel te werken. Zo kun je de tijd in de behandelkamer samen zo goed mogelijk benutten.

Wellbee is jouw persoonlijke, gebruiksvriendelijke assistent om betere gezondheidszorg te leveren. Met de e-health modules binnen wellbee maken we communiceren, leren en meten makkelijker. Deel veilig en makkelijk behandelinformatie via de berichtenbox, laat cliënten e-health modules volgen die het behandelproces ondersteunen en meet de effectiviteit van de behandeling met ROM of PROMs vragenlijsten.

 

download de brochure

download de brochure Download

waarom wellbee e-health

E-health, onmisbaar voor de zorg van morgen. E-health is het toepassen van moderne informatie- en communicatietechnologieën om behandelaren in de gezondheidszorg te ondersteunen en de behandeling te verbeteren. Door digitale ondersteuning in de zorg slim in te zetten, kunnen zorgverleners een stuk efficiënter werken. Cliënten krijgen met e-health inzicht in hun gezondheid en tools aangereikt voor zelfmanagement. E-health biedt hen daardoor meer regie op hun eigen herstel.

Medicore werkt continu aan het doorontwikkelen en verbeteren van de wellbee zorgverleners- en cliëntportalen. Voor een aantal van de genoemde functionaliteiten is Medicore op dit moment volop aan het ontwikkelen.

contact

  • Als je al klant bent, neem dan contact op via de klantportal of via je accountmanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp E-mail