e-learning: thuis aan de slag

meer regie bij de cliënt

probeer nu!

online modules in wellbee

Interactief leren met e-learning
  1. e-learning modules volgen vanaf de bank
  2. coachen op afstand
  3. zelf trainingen maken met het CMS
direct proberen bel mij terug!

thuis aan de slag met e-learning modules

Met online lesmodules kan de cliënt thuis verder werken aan herstel. Geef je cliënt ‘huiswerk’ mee. Van het bekijken van instructievideo’s tot het maken van opdrachten en volgen van e-learning modules. Via de workflow kijk je mee en geef je feedback. Lekker efficiënt. E-health binnen wellbee facilliteert zo blended care en ondersteunt de cliënt in self-care.

zelf e-learning modules bouwen met het CMS

Met het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) maak je makkelijk zelf lesmodules, lesprogramma’s en trainingen. Je voegt simpel tekst-, beeld – of videocomponenten toe of koppelt een vragenlijst. Zo biedt je maatwerk dat past bij jouw zorginstelling.

download productinformatie

waarom wellbee e-learning

E-health, onmisbaar voor de zorg van morgen. E-health is het toepassen van moderne informatie- en communicatietechnologieën om behandelaren in de gezondheidszorg te ondersteunen en de behandeling te verbeteren. Door digitale ondersteuning in de zorg slim in te zetten, kunnen zorgverleners een stuk efficiënter werken. Cliënten krijgen met e-health inzicht in hun gezondheid en tools aangereikt voor zelfmanagement. E-health biedt hen daardoor meer regie op hun eigen gezondheid en behandeling.

brochure

Download de wellbee brochure

Brochure aanvraag formulier

Vul het onderstaande formulier in en u ontvangt per mail een link naar de brochure download.

67 keer gedownload

contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp E-mail