e-learning

online leren en oefenen

vraag demo aan
e-learning modules in wellbee

online leren en oefenen

  • trainingsmodules volgen vanaf de bank
  • instructievideo’s bekijken
  • coachen op afstand
  • zelf trainingen maken met het CMS

direct proberen

thuis aan de slag met e-learning modules

Met online lesmodules kan de cliënt thuis verder werken aan herstel. Geef je cliënt ‘huiswerk’ mee. Van het bekijken van instructievideo’s tot het maken van opdrachten en volgen van e-learning modules. Via de workflow kijk je mee en geef je feedback. Lekker efficiënt. E-health binnen wellbee facilliteert zo blended care en ondersteunt de cliënt in self-care.

zelf e-learning modules bouwen met het CMS

Met het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) maak je makkelijk zelf lesmodules, lesprogramma’s en trainingen. Je voegt simpel tekst-, beeld – of videocomponenten toe of koppelt een vragenlijst. Zo biedt je maatwerk dat past bij jouw zorginstelling.

 

download de brochure

download de brochure Download

waarom wellbee e-learning

E-health, onmisbaar voor de zorg van morgen. E-health is het toepassen van moderne informatie- en communicatietechnologieën om behandelaren in de gezondheidszorg te ondersteunen en de behandeling te verbeteren. Door digitale ondersteuning in de zorg slim in te zetten, kunnen zorgverleners een stuk efficiënter werken. Cliënten krijgen met e-health inzicht in hun gezondheid en tools aangereikt voor zelfmanagement. E-health biedt hen daardoor meer regie op hun eigen gezondheid en behandeling.

contact

  • Als je al klant bent, neem dan contact op via de klantportal of via je accountmanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp E-mail