Succesvol wellbee event, een middag vol nieuwe informatie

Gem. leestijd: 2 min.
Deel:

Alle informatie die de zorgverlener heeft over behandelingen zoals dagplanning, signaleringen en openstaande taken. In een oogopslag inzicht in de dagelijkse werkzaamheden en veilig werken volgens de privacywetgeving. Het wellbee zorgverlenersportaal van Medicore helpt de zorgverlener bij zijn dagelijkse werkzaamheden.

Om gebruikers van Medicore nog meer inzicht te geven in de voordelen van wellbee vond op dinsdag 2 oktober het eerste wellbee event plaats. Tijdens deze informele bijeenkomst konden zowel zorgverleners als managers ervaren hoe het is om met wellbee te werken.

Na een korte demonstratie van het wellbee zorgverlenersportaal, vertelde Therapeutisch Centrum GGZ hoe haar medewerkers zijn gestart met het gebruik van wellbee en welke voordelen zij ervaren: meer transparantie, directie feedback op de prestaties en heldere overzichten van de openstaande taken.

wellbee-event-2Vervolgens hadden de deelnemers de mogelijkheid om zelf met wellbee te werken. In de workshop “Op pad met wellbee: workshop voor zorgverleners” verwerkten de deelnemers een echte cliëntcase in wellbee. Hierdoor ervaarden de deelnemers zelf de mobiliteit en het overzicht dat wellbee creëert in de dagelijkse werkzaamheden. In de workshop “Verzilver de voordelen – workshop voor managers” gingen de deelnemers aan de slag met het Canvas Business Model. Een visueel sterk instrument waardoor helder werd waar kansen en verdienmogelijkheden liggen voor het gebruik van wellbee. De middag werd besloten met het delen van de bevindingen uit de workshops en een gezellige netwerkborrel.

Wellbee is een online tool, speciaal ontworpen om zorgverleners te helpen bij de dagelijkse (registratie)werkzaamheden. Het biedt overzicht en geeft ze de handvatten om meer in control te zijn. Met wellbee werken zorgverleners prettiger, efficiënter en veiliger.

Wilt u weten hoe wellbee u kan ondersteunen? Download de whitepaper Regelgekte in de zorg - Hoe het EPD kan ondersteunen.

whitepaper_wellbee_regelgekte


Whatsapp E-mail