over ons

over wellbee en over onze mensen
over wellbee

wellbee is ontwikkeld door Medicore. Je kent ons vast al. Wij zijn de dynamische en snel groeiende ontwikkelaar van het complete en gebruiksvriendelijke webbased MC EPD. Medicore heeft meer dan veertien jaar ervaring in de gezondheidszorg en een gedegen kennis van de meest vooruitstrevende mogelijkheden van ICT. Uit deze ervaring is wellbee geboren.

Met onze software willen we de dagelijkse werkzaamheden van de zorgverlener weer leuk maken. Dit doen we voor de medisch specialistische zorg, geestelijke gezondheidszorg, jeugdhulp, zintuiglijk gehandicaptenzorg, ondersteuning en begeleiding. Dagelijks werken meer dan 18.000 mensen in de zorg met onze software. Inmiddels is Medicore uitgegroeid tot marktleider in EPD’s voor de ambulante GGZ en zelfstandige behandelcentra.

onze mensen

Medicore is opgericht in 2004. Onze bijna 100 medewerkers zijn stuk voor stuk gedreven, enthousiaste, professionals met specialistische ervaring in de automatisering van de geestelijke gezondheidszorg en medisch specialistische zorg en met praktische ervaring bij implementaties. Bij de ontwikkeling van wellbee combineert Medicore haar jarenlange ervaring in de gezondheidszorg met een gedegen kennis van vooruitstrevende mogelijkheden van ICT. Medicore is ervan overtuigd dat wellbee bijdraagt aan procesverbetering in de zorg.

contact

  • Als je al klant bent, neem dan contact op via de klantportal of via je accountmanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp E-mail