over ons

over wellbee
over wellbee

wellbee is ontwikkeld door Tenzinger, een bepalende speler bij het optimaliseren van de zorg. Met de cloud-gebaseerde ECD’s, portalen, apps en dienstverlening van Tenzinger, digitaliseren we zorgprocessen en administratieve processen en maken we die efficiënt. Met deze diensten vormen we een Tenzinger ecosysteem waar we informatiesystemen van onze opdrachtgevers en partners op aan sluiten. Wij verrijken de data die in dit ecosysteem wordt verwerkt; hiermee ondersteunen we beslissingen van (zorg)professionals en cliënten. Uit deze expertise is wellbee geboren.

Met onze software willen we de dagelijkse werkzaamheden van de zorgverlener weer leuk maken. Dit doen we voor de medisch specialistische zorg, geestelijke gezondheidszorg, jeugdhulp, zintuiglijk gehandicaptenzorg, ondersteuning en begeleiding.

IMPACT by Tenzinger

De zorg staat voor enorme uitdagingen: stijgende zorgvraag, stijgende kosten, toenemend gebrek aan personeel en opeenvolging van wet- en regelgeving. Tegelijk bieden nieuwe technologische mogelijkheden kansen om de zorg beter en effectiever te maken.

Tenzinger helpt zorgorganisaties hun processen te optimaliseren. Deze uitdagingen gaan we aan met onze expertise en grensverleggende oplossingen. We werken met meer dan 310 professionals die hierin zijn gespecialiseerd. Onze kennis en kunde op het gebied van ICT, consultancy, interoperabiliteit en Data Science zetten wij in om zorgprocessen duurzaam te verbeteren. Impact creëren in de zorg met innovatieve oplossingen: dat is wat we willen bereiken.

 

Wij zijn Tenzinger

Veel mensen denken dat Edmund Hillary de eerste mens op het topje van de wereld was. Maar wij weten dat zijn gids, Norgay Tenzing, hem letterlijk een paar stappen voor was. Heel vaak zijn het de minder zichtbare krachten die een ander ondersteunen. Dat doen wij in de zorg, want veranderingen in de zorg gaan snel en de uitdagingen zijn groot. Die gaan wij aan met expertise en grensverleggende ICT- en data-oplossingen. Wij zijn een organisatie van andere zorgers en noemen onszelf dan ook Tenzinger. Naar Tenzinger.com

contact

  • Als je al klant bent, neem dan contact op via de klantportal of via je accountmanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp E-mail