alles wat je vandaag gaat doen

efficiënt registreren en snel inzicht in je cliëntafspraken en taken
wellbee today

gebruik de slimme agenda en taken

  • doe alleen dat wat nodig is
  • snel overzicht in agenda en taken
  • eenvoudige registratie

direct proberen

efficiënte behandelregistratie

Met wellbee today zie je in één oogopslag welke cliënten je vandaag gaat zien.Vanuit je agenda leg je eenvoudig je activiteiten en verslagen vast. Je behandelregistratie is zo een stuk efficiënter.

snel reageren op signalen

Je ziet bij je cliënten direct of er signalen openstaan. Bijvoorbeeld als er een behandelovereenkomst of verwijsbrief ontbreekt. Vanuit daar kun je de signalen direct afhandelen. Bijvoorbeeld door een document te uploaden of een wijziging door te voeren. Zo kun je met één druk op de knop corrigeren aan de bron.

taken ontvangen en toewijzen

In de takenlijst zie je meteen of er openstaande taken of acties voor jou zijn. Of voor je cliënt. Tijdens de behandeling geef je een cliënt eenvoudig een taak. Bijvoorbeeld het invullen van een ROM- of PROM’s vragenlijst. Een taak aan een collega geven kan natuurlijk ook.

download productinformatie

voorbeeld item

met eventueel een subtitel

Item 1

lorum ipsum dolor set amet victum consectitur ret

meer informatie

Item 2

lorum ipsum dolor set amet victum consectitur ret

meer informatie

Item 3

lorum ipsum dolor set amet victum consectitur ret

meer informatie
bij aan bureau

download de brochure

download de brochure Download

waarom wellbee?

Een persoonlijke gezondheidsassistent? Een zorgverlenersportaal? Een zelftool? Een cliëntportaal en patiëntportaal? Wellbee is het allemaal. Als zorgverleners dagelijks maar 70% van de uitgebreide EPD-functies gebruiken, waarom zouden we ze dan met dat EPD op pad sturen?

Wellbee is een compacte online tool die zorgverleners (en andere medewerkers met direct cliëntcontact) lichter en dichter bij de cliënt zorg laat verlenen. Zorg die je met wellbee gemakkelijk registreert. Bovendien faciliteert wellbee betere samenwerking (taken), zelfsturing (dashboard), privacy (secure) en cliëntparticipatie (connect). Alles is gericht op mobiel gebruik. Ideaal dus voor extramurale en ambulante zorg en poliklinische settings.

Wellbee maakt volledig gebruik van de uitgebreide back-end functionaliteit en database van MC EPD (maar kan ook met andere EPD’s integreren). In technische termen heet dit eigenlijk Enterprise Mobility. Wij noemen het ‘je persoonlijke assistent om betere gezondheidszorg te verlenen’. Gewoon slimme software dus. Dat is wellbee! Meer weten over de filosofie achter wellbee? Download de brochure.

contact

  • Als je al klant bent, neem dan contact op via de klantportal of via je accountmanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp E-mail