vragenlijsten

inzicht in de effectiviteit van je behandeling

vraag demo aan
vragenlijsten via wellbee

geef vorm aan blended care

  • veilig vragenlijsten, ROM en PROMs versturen
  • overzichtelijke samenvatting- en resultaatpagina’s
  • zelf vragenlijsten maken met het CMS

vraag demo aan

effectiviteit van de behandeling meten

ROM en PROMs zijn wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten om de effectiviteit van een behandeling te meten. Bijvoorbeeld diagnostiek, testen en cliënttevredenheid. Je kunt ze eenvoudig op elk moment van de behandeling inzetten. De cliënt krijgt een melding dat er in het wellbee cliëntportaal een vragenlijst klaar staat en kan er direct online mee aan de slag. De resultaten, scoreberekingen en grafieken bekijk je daarna in het wellbee zorgverlenersportaal.

zelf vragenlijsten en lesmodules maken met het CMS

Met het Content Management Systeem (CMS) maak je makkelijk zélf vragenlijsten. Het biedt maatwerk dat past bij jouw zorginstelling. Je richt zelf workflows in en bepaalt wie wanneer feedback geeft of krijgt. De resultaten zie je terug in het wellbee zorgverlenersportaal.

brochure

brochure Download

waarom wellbee vragenlijsten

E-health, onmisbaar voor de zorg van morgen. E-health is het toepassen van moderne informatie- en communicatietechnologieën om behandelaren in de gezondheidszorg te ondersteunen en de behandeling te verbeteren. Door digitale ondersteuning in de zorg slim in te zetten, kunnen zorgverleners een stuk efficiënter werken. Cliënten krijgen met e-health inzicht in hun gezondheid en tools aangereikt voor zelfmanagement. E-health biedt hen daardoor meer regie op hun eigen gezondheid en behandeling.

contact

  • Als je al klant bent, neem dan contact op via de klantportal of via je accountmanager.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp E-mail