Word AVG-Proof in 7 stappen

whitepaper-wellbee-AVG

Word AVG-Proof in 7 stappen

Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. De AVG wordt ook wel aangeduid met de Engelse term GDPR – General Data Protection Regulation.

De Autoriteit Persoonsgegevens heeft ervoor gekozen om vooral kaders te geven voor de invulling van de AVG. Het is nu aan het land om deze kaders te gaan invullen. In de aanloop naar 25 mei hebben veel organisaties zich ingezet om maatregelen te treffen om aan de eisen van de AVG te voldoen. Informatiebeveiliging en privacy zijn echter nooit af. Dit betekent voor uw zorgorganisatie dat u privacy en informatiebeveiliging continu moet blijven aanscherpen aan de hand van voortschrijdend inzicht en lessen uit de praktijk.

In deze whitepaper nemen wij u mee langs de belangrijkste maatregelen en wijzigingen die van kracht zijn geworden per 25 mei a.s. op het gebied van de verwerking van persoonsgegevens. Daarbij geven wij u een plan van zeven stappen waarmee u direct aan de slag kunt gaan en dat u kunt gebruiken bij het continu aanscherpen van uw beleid op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Download deze whitepaperWhatsapp E-mail